wo 02 jun. | Cadzand

Balansdagen

Kies je liever zelf de datum en personen om de balansdagen te volgen. Neem vrijblijvend contact op.... Kan ook met partner gevolgd worden.
Registratie is afgesloten
Balansdagen

Tijd en locatie

02 jun. 10:00 CEST – 03 jun. 17:00 CEST
Cadzand, Cadzand-Bad, 4506 Cadzand, Nederland

Over het evenement

BALANSDAGEN

Heb je ook wel eens het gevoel dat je makkelijk uit je evenwicht geraakt door de voortdurende mallemolen die we ons dagelijks leven noemen? Leef je constant met de handrem op of rol je juist van de ene crash course in de andere? Huisvrouw, manager, dokter, opvoeder,... allemaal zijn we even vatbaar voor de overvloed aan externe factoren die dagelijks op ons afkomen. Wil je deze gevoelens niet langer zomaar ondergaan en weer controle krijgen over jezelf en je eigen levensritme? Dan ben ik ervan overtuigd dat deze de juiste richting is.

Wat mag je verwachten : Gesprekken - wandelingen - meditatie - schrijven....

De grote kracht van de methodiek van Gezondheidshuis ProVita zit hem in de kleine stappen. Bij mensen werkt snelheid rap en traag- heid snel. Voor dingen die écht belangrijks zijn. Kun je maar beter tijd nemen. Plotselinge grote veranderingen zijn zelden duurzaam. Een heleboel kleine veranderingen zijn dat juist wel. Wanneer je jouw grote dromen vertaalt naar piepkleine stapjes, kun je niet vastzitten : er is altijd een volgende stap te zetten. Zo weet je zeker dat je altijd in beweging blijft.

En maak je uiteindelijk, terugkijkend tóch de reuzensprong.

Registratie is afgesloten

Deel dit evenement